sannatassa

Alla inlägg den 11 januari 2012

Av Susanna - 11 januari 2012 20:03

 

Ja här är dem nu, de supersmå fiskarna. Vi pratar 2 milimiter nästan genomskinliga fiskar som nu på egen hand simmar runt i yngelakvarie nr1. 7 svart/blå och 4 gula. Den gula blåsan på magen försvinner om ett par dagar. Nu hoppas vi att alla överlever!


 

Dessutom, har vi nu mera 6st sådana här fiina malar. Dem är ännu rätt små, ca 3-4cm och färgen är lite mesig. Förhoppningsvis växer dem på sig snabbt och färgar ut lite bättre, i svart och vitt. Nu, tills dem kommit upp i oätbar storlek får dem bo i yngelakvarie nr2.


Ju större dem hinner bli dessto lättare har dem att säga ifrån när fiskarna ska se vad dessa främmande föremål är och undersöker om dem går att äta.


 

Tassas haka kliar fortfarande MEN såren har äntligen börjar läka ihop. Har påbörjat en behandling med betnovat, och håller tummarna för att det ska re ut sig. Tassarna ser sååååå mycket bättre ut nu. Där är några röda partier kvar pch pälsen är fuktskadad, röd och ful men det ordnar nog till sig. Så länge det inte kliar, vätskar sig och är sårigt så är vi nöjda. Men jag ser ju gärna att hon blir symptomfri, så vi kan börja testa oss fram i matväg för att upptäcka nya reaktioner så vi vet vad vi ska passa oss för.

Ovido - Quiz & Flashcards