sannatassa

Alla inlägg den 2 januari 2011

Av Susanna - 2 januari 2011 16:33

.. är helgerna slut och ett helt nytt år ligger framför fötterna på oss! Ny vecka börjar i morgon, en mjuklvecka! Röd dag på torsdag. Stefan ringde in på radion innan jul och van biljetter för disney on ice och biobiljetter för, ja vad den nu hette filmen. Kunde ju varit något att nöta lite tid på meeeeen det började redan kl 11 idag.. Där försvann min lust att se det. För det första ville ja ha en riktig slappamorgon och efter att ha varit borta i en vecka så behövdes det både handlas och tvättas. De där biobiljetterna har vi inte fått än.. Vi får väl se om det dyker upp något under veckan..


Vi hade med oss en fripassagerare upp från Öland igår! EWn lite komisk historia! Hemma har det börjat bli tradition med nyårbastu vilket Stefan var med på som jag skrev i förra inlägget. I detta bastugäng fanns igår två utbölingar, Stefan och Samuel. Samuel bor också i Stockholm och vad nu nere över jul-nyår hos sina föräldrar. Eftersom att han bor på Söder så är det ju inte en jätteomväg för oss att köra där runt på vägen hem. Hur ofta händer det att man i en liten okänd by på öland, under en kompis-bastu, träffar någon som bor på typ samma ställe så pass långt bort. Jag tyckte det var lite komiskt!


Frysen är nu fyllt med älg! Ååå vad det ska bli gott. Vi inleder årets första vecka med älgbiffar och ugnsstekta potatisklyftor. Ska bli hemskt gott. Är redan sugen på att slänga fram en stek inör nästa helg. Om den blir lika god som den vi blev serverade på nyår vet i tusan men gott lär det bli!


Nähe, nu är det middags dags. Stuvade mackaroner och prinskorvar. Sitter och små kikar på något kinesiskt mat-program . Det de tillagar ser ritkgit gott ut!! Kanske vore något, att åka till Kina. Nej, nu svensk middag sen filmmys!!!


Föresten, pratade ju om Bibbi! Oh herregud denna söta sak! Här kommer bild!

Valptänder kliar!!!!!!!!!

  

Ovido - Quiz & Flashcards