sannatassa

Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Susanna - 30 januari 2011 19:34

Ja.. Hade verkligen sovmorgon idag.. Straxt efter tio öppnades ögonen, länge sen man sov så länge!! Tappade nästan hakan!

Stefan är lika sjuk idag som igår.. hög feber, ont i kroppen och hostig.. Håller tummarna för att jag inte ska bli smittad!!!!


Hela förmiddagen spenderades i soffan.. Handboll och I rymden finns inga känslor (ja, igen).. Så tittade man ut genom fönstret och insåg att man kanske endå skulle försöka ta vara på dagen när solen var framme. Så, hunden och jag for till klubben. Jag har inte varit där en gång under hela vintern.. Mitt mål var att köra starter för agilityn. Dessvärre var ALLA hinder insnöade så det fick bli några torrstarter och lydnadsträning i stället. Är rätt nöjd, inte tränat på så länge men bättre kontakt och snyggare placering kunde jag nog inte önskat mig. Meeen, FAN va snett hon lägger sig i läggandet under gång..... Vet inte hur jag ska få till den biten.. Det startar en kurs på klubben i vår för dem som kan momenten men som vill finslipa lite inför och under tävling...Jag är lite sugen på att anmäla mig.. Det vore ju kul att kunna starta någon lydnadstävling någon gång.. Vi KAN starta nu men jag skulle nog inte bli så nöjd med poängen... Vill finlira lite först! Men så ska jag själv va med och hålla en agilitykurs och två sena kvällar i veckan blir nog tyvär lite för mycke för min del.. Får hitta någon att ta en privatlektion hos som kan ge mig lite tipps.


Nu är det snart läggdags.. Upp tidigt i morgon!

Ovido - Quiz & Flashcards