sannatassa

Alla inlägg den 6 juni 2011

Av Susanna - 6 juni 2011 19:50

Så var det sista kvällen hemma på ett par dagar. Det blev en härlig kväll i solen med Oskar och Jossan, Peter och Sabina, Henke och Micke vid tyrestabys grillplatts. Lite grillat, kubb och fotboll? Passboll? Vad kallar man det när man bara står och passar bollen upp och ner fram och tillbaka? Sak samma. Mycket trevligt var det i alla fall!


Kubb. Pinnens placering måste blivit en träff??

 

Den dära fotbollen blev lite felpassad. Pausunderhållning!

  

 

Ja, pausunderhållningen i egen hög person! Oskar, vilken karl!     


Tidigare under dagen åkte jag iväg för att köra framåtsändande och aportering med Tassa. Framåtsändande går RIKTIGT bra! Hon gör dock ett skutt uppåt utåt innan hon lägger iväg framåt och det vil jag få bort men jag vet inte ritkigt hur än.

Aporteringen däremot.. Jävla gräsklippare! Ja, det är en gräser jag har inte en schäfer....Hon KUTAR ut efter aporten tar den men så på vägen in så behövs tydligen en liten påfyllare i magsäcken... Så man släpper då aporten och börjar äta gräs... Jaha? Hallå? Hit?? Hm.. Ska ut och gå i högt gräs och träna på att INTE äta när vi jobbar! Så, aporten byttes snabbt ut till en leksak och det fick bli latjo i stället för arbete! Verkade inte vara hunden emot..

 

I morgon bär det av ner till Öland!

Ovido - Quiz & Flashcards