sannatassa

Alla inlägg den 18 juli 2012

Av Susanna - 18 juli 2012 21:56

Efter en vecka på Öland tog vi oss en tur till klubben för att köra en kort och väldigt enkel bana för att komma igång lite. VILKEN JÄKLA VÄRME DET KOM EFTER OVÄDRET.. Först var här kolsvart på himmeln med åska, blixtar och ösregn.. Sen kom värmen. Solen sken, inte ett måln och en olidlig värme. Halt som sjutton var det i gräset så jag har nu bestämt mig för att hitta ett par bra skor med dubb för framtida agilityträning och tävling på gräsunderlag. 

Varv ett bestod mest av massa energi på fel ställe. Jag var inte tillräckligt tydlig och då gör Tassa som hon brukar.. tar helt egna initiativ och flyter ut i svängarna. Vippen sprang hon rakt av (vet inte när hon tabbade sig på den sist), gång nr två så kasade hon av den. VÄLDIGT synd för hon hade sånt himla fint tryck hela vägen upp.. Men blöt var den och snabbt gick det så hon gled av. Vi sket i det och gick vidare bara. Hon gjorde ju rätt!


Varv nr två:

Den otroliga värmen har hunnit ta en del energi men hon sköte det rätt bra trots det. Med tanke på underlaget vågade jag inte jaga på henne heller. Nu var hon väldigt försiktig på alla kontaktfält.. Blir att lägga ut locket och träna träna träna! Vill ju inte ha några fall (som de två första ggrna på vippen) men endå lite tryck.


 


Ovido - Quiz & Flashcards