sannatassa

Alla inlägg den 9 juni 2010

Av Susanna - 9 juni 2010 17:49

Om två veckor ska vi på bröllop! Ska bli så skoj! sista bröllopet jag var på var mamma och pappas och det är nu.. hmm 6 år sen??

Till det stora tjejproblemet.. Bröllop betyder klänning.. Ooooch vart ska jag hitta en snygg klänning!? Nutidens mode är så jäkla konstigt!! Jag har ju ingen bröllopsfin klänning så det blir till att ta sig ut på en shopingtur någon dag framöver!!  


Tassa och jag går fortfarande och njuter från helgens insatts. Söta lilla hund! Att komma på 2a plats bara sådär.. händer sådant verkligen? Har dubbelkollat tävlingsboken för att se om den fortfarande är i fyllt och jojo! Det är ingen dröm! Insåg att det inte blir någon tävling i fagersta eftersom det krockar med bröllopshelgen.. Kaaan ju kanske få ledigt från jobbet för fredagen men nä, då får jag åka upp ensam och VIST, det går, men särskillt skoj är det inte.. Vill ju ha någon att diskutera med. Stefan är bra, han börjar lära sig, vi kan tillsammans gå igenom klurigheter på banan ex!  Så just nu har vi lite vila, tränade ganska mycket inför tävlingen så lite lugn och ro sitter gansak fint nu. Dessutom, har det inte vart någe vidare väder på sistone.. Vi kör på med fantasi och klicket i stället. Haltandet går inge bra alltså!!


  


Poff sa det, så kom det jordgubbar på plantorna på balkongen! De är gröna, ja, men så fort solen behagar komma fram så!! Smultronen har föresten också fått bär.. små små och gröna men jag är nöjd bar ajg får smaka på ett!!


Var på möte på klubben igår.. börjar bli dåligt med instruktörer, vilket betyder att klubben inte kan ha så mycke kurser vilket i sin tur betyder att det inte direkt regnar pengar.. Tråkigt också att ledningen ser sig som kungar och vi medhjälpare då är deras slavar. Dit handen pekar ska vi gå.. Tyvär är det ju så att jag har ett liv. Jag kan inte boka upp mig sena kvällar eftersom jag går upp TIDIGT! Och helger, ja, jag vill kunna få åka hem till släkt och vänner hemma på öland, nu vill jag kunna åka iväg på i alla fall en till tävling i sommar. Det är lite jobbigt då, att sälja sin själ till klubben. Jag ställer självklart upp i den mån jag kan men kan jag inte så kan jag inte. Då heter det helt plöttsligt att man inte förtjänar att få utbilda sig heller. Nä. men stå utan instuktörer sen då.. jag kan garantera att det finns andra klubbar som kanske är mer tacksamma över att få en ny medlem som har lite framtidsplaner. Jag har tre klubbar till i min närhet. Tycker att det är lite tråkigt när folk ska ha så dålig attityd och negativ inställning.. Mitt humör, klarar inte besserweissers.... så enkelt är det med det.

Ovido - Quiz & Flashcards