sannatassa

Alla inlägg den 10 juni 2010

Av Susanna - 10 juni 2010 15:50

Jaaa idag skiner hon minsan upp min omgivning! Så skönt såå!! Tycker allt att det kan hålla i sig nu, så sommaren kan få komma igång! Juni, det är typ sommar men nå vidare strandväder det jag inte..


Har varit lite seg senaste tiden, tod mig i kragen och gick ut med hund, leksak och fickorna fulla av köttbullar. Lydnad har vi inte tränat sen, ja, vi gjorde några tappra försök i vintras men i 2dm snö så.. ja, det säger sig själv.. det är i alla fall månader sen! Det är nästan så att man vill ta upp det projektet igen.. vore ju skoj om man kunde börja tävla i lk1 någon gång.. kanske ha turen att klara de där 160p några gånger så man kan bli uppflyttad en klass och få lära sig något nytt. Det finns två saker, som vi verkligen behöver träna på.. Platsliggningen.. hmhm.. 2 minuter, helt stilla MED andra hundar.. Det är ju så sällan folk tränar de tider som JAG vill träna.. dvs mitt på dagen, då jobbar ju alla andra! Och hur lätt är det då att träna i situationer som att främmande hundar KAN resa sig eller påkalla uppmärksamhet.. Platsliggning alltså och tandvisning.. hmmm.. Tassa är ju inte överförtjust i alla främmande. Endel går hur bra som helst och andra går bara inte.. Öviga moment, som läggande under gång, ställande under gång, hopp, inkallning och aport funkar fint! 


Jag har en dissning att komma med. ST1, den "nya" bensinpumpen SUGER!!! För det första så reserverar den pengar på kortet.. Vist, det kan jag finna mig i men smo idag, när maskinhelvettet var trasigt så reserverar den ju 500kr HELT I ONÖDAN. Okej om man reserverar 500 och bara tankar för kanske 450.. Men när jag provat 3 gånger, på olika sidor av stationfan så är ju plöttsligt 1500kr reserverat på mtt kort!!!  

Inte en droppe bensin fick jag ut! Fick endå åka till statoil på vägen hem för att återigen försöka få lite bensin i bilskrället... ALDRIG MER st1 säger jag!! 


Svängde förbi affärn på vägen hem med.. tänkte ju baka en annanaspaj till fredagsfikat på jobbet i morgon.. suck, glömde ju hälften.. TUR att man har VI butiken runt hörnet! Det är banne mig den enda positiva saken med att bo såhär.. Hur arg blir man inte på sig själv när man har 5 saker att köpa.. och så glömmer man endå två grejjer?! Vilket minne man har...


En sak till har jag att dissa.. telefonförsäljare.. dem har ringt minst en gång/dag i en veckas tid nu. Fattar dom inte de 5 första gångerna att vi inte vill prata?! Det är ju SAMMA ställe som ringer hela tiden.. gode tid vilket trögt folk.. är jag hemma nästa gågn de ringer så tänker jag använda dem som avreaktionsobjekt..

Ovido - Quiz & Flashcards