sannatassa

Alla inlägg den 7 juli 2010

Av Susanna - 7 juli 2010 18:19

Vist är det väl häärligt?!

MASSA sol, varmt i vattnet, billiga vattenmeloner på Ica Maxi och jordgubbarna väller över på balkongen! Ja jäkel vad jordgubba vi har.. tyvär är dom inge goda och jag kommer inte ihåg vilken sort vi hade förra året. Fanken.. Får bli andra till nästa år i alla fall. Smultronen där emot.. mmmmmmm va goda!!


  


Även fiskarna har sommar i akvariet.. runt 29 grader har stackarna i vattnet så vi byter vatten och springer med isklampar så fort vi hinner. Stackarna, bli kockta isitt egna hem..! Inte nog med det, ca 20+ röda yngel har kommit till. Så nu har vi fullt av fisk i BÅDA yngelkaren.. herregud.. ca 3 i det ena och 20 i det andra.. nu får dom allt ta och lugna isg lite små firrarna för nu har vi inte platts för fler.. blir det en kull till får det nog tyvärr bli mat.. Inte dem emot.. finns inget dom jagar och äter upp så snabbt som yngel! Till och med mamman mumsar i sig en.. Kanibaler!!


Onsdag idag, allaredan. På fredag bär det av till öland. Ett jätte kalas väntar. Bror, mamma, morbror och mosters sambo fyller allihop år och har då bestämt dig för att fira ihop. Summa av kardemumma.. 60 pers. I trädgården hemma hos mamma och pappa. Det har gått förr så varför inte nu? Hoppas på fint väder bara för inomhus, nej nej, finns inga chanser!!


7 arbetsdagar kvar till semester. 4 vecckor av massa sol och bad! Herregud vad skönt det ska bli. Hopps nu att solen och det varma goa vädret håller i sig!


Å så lite tårkigheter.. tandvärk.. fy 17 på TRE ställen trycker det och känns så där typiskt hål-igt ut.. Fanken!! Nu är det flourskölj och tandtråd som gäller framöver! Vill INTE till tandläkarn.. har varken lust eller råd med det!


      

Ovido - Quiz & Flashcards