sannatassa

Alla inlägg den 24 juli 2010

Av Susanna - 24 juli 2010 19:22

Vilken super första-veckan-på-semestern det varit! Moster och kusin kom upp på besök ti-fre och så mycket som vi gjort under veckan, lyckas jag nog inte bräcka om jag så samlar ihop allt som gjorts det senaste året.


Vi började med ett besök på skansen och skansenakvariet och avslutade dagen med att gå på Allsång på skansen. Liten tjej hade varit med om MYCKET på dagen så det blev inte allsång så länge. Trötta var vi alla så vi åkte hem med gott samvete.


Dag 2 var vi iväg på junibacken, aquariet och gröna lund. Junibacken som vi läst om blev en besvikelse.. Det var väääldigt litet, och var sett på 1-2 timmar. vist, det som var var ju bra, men det var allt för litet. Dessutom.. fanns inte Madicken, vilket var en stor besikelse!! Aguariet bjöd på massa fina akvarier med otroliga färgkombinationer.. en kombination av spindlar, ormar, papegojjor och hajar! Gröna lund, är ju som alla tivolin = välbesökta!! Mycket folk!!  Men vi hade trevligt. Det blev en tur i lustiga huset, lite barn karuseller och en show av Tobbe Trollkarl som underhäll både stora och små!

          


Dag nr 3 for vi iväg till naturhistoriska museet, en tur förbi slottet och en tur förbi det musee där massa gamla kläder från historians och nutidens prinsar, prinsessor, kungar och drottningar haft på sig. Inte alla som ridit på en kunglig häst inte!!   

  

En mamut. Helt sjukt vad stora de var. På bild är de stora men när man ser skeletten  är de STOORA.

  

Sista dagen besökte vi handen. Kikade i lite affärer och bara tog det lugnt. Sedan var det dags för våra gäster att åka hem. Så tyst och lugnt här hemma nu så känns nästan konstigt.. Någon har i alla fall sett den största fördelen med besök och utlånat sovrum.. Myysigt att ligga hos matte och husse på mysiga madrasser och häärliga täcken. Får ju inte vara i sängen, så man får ju passa på är folket bor på golvet.


Mobilen

Tappade ju den, någonstan. har nu köpt en ny. En LG med pekskärm. Väntar bara på att nya simkortet ska komma!! Så, snart, behöver jag folks nr igen!! Jag återkommer!!


Var på grillfest igårkväll. Kul att se alla man träffar så sällan!! Synd att det blir så sällan! 


3 veckor semester kvar.. hääärligt!!!!  

Ovido - Quiz & Flashcards