sannatassa

Alla inlägg den 24 januari 2010

Av Susanna - 24 januari 2010 12:09

Tack till er som var här igår. Hade en trevlig kväll med gotte, buzz, singstar och robinsson. Fröken skeptisk insåg äntligen att en av Stefans bästa vänner (med väldigt mycke skägg) inte är så farlig som han ser ut. Det skar sig i början och har lixom aldrig blivit bra. Han har varit en skit läskig typ och raggen och röstresurserna har funnits på plats från det att han kommit in genom dörren tills dess att han gått. MEN, igår satt dom tillsammans i soffan och fröken skeptisk verkade rätt nöjd med sin nya vän, som tydligen inte var så hemsk, han hade ju faktiskt köttbullar i handen lite då och då! Gansa bra kille trots allt!


Idag rivstartade vi dagen med en husvisning. Jag blev ganska besviken när vi väl kom på platts Huset låg dåligt och tog upp för mycke av trädgården. Den lilla bit trädgård som fanns var bara en brant kulle. Huset behövde mycke renovering, vilket vi iof var medvetna om men när det inte låg rätt och behövde allt jobb så kändes det inte bra. Det kändes helt enkelt inte rätt. Jag börjar ångra liiiite att vi inte bjöd med på det lilla gula fuktskadade huset. Det var, så här i eftertanke, ett väldigt mysigt hus, bra läge och jätte mysig trädgård. Men.. fuktskador i tak och några väggar.. Jaja, det kommer fler chanser och rätt vad det är dyker MITT hus upp.. eller.. VÅRT.. får man väl säga..


Snart ska maten brassas på. Vi har bjudit över Stefans familj på middag. Dock bara halva syskonskaran. Det är ju så att dom är 5 syskon och i vår lilla lägenhet så blir det väldigt trångt. Därför nöjer vi oss med mor, far, "mindre" bröder och en st flickvän. Mindre bröder låter konstigt att säga då det får dem att låta så små, de är ju faktiskt 18 och 20 år. Okej, inte direkt vuxna karlar men inga 5 åringar heller. Det ska bjudas på baconinlidad kycklingfile som är stoppad med soltorkad tomat och feta och över detta ska hällas en marinad av olivolja, balsamvinäger, honung och lite krddor. Detta serveras ihop med potatisgratäng. Tack farmor för receptet :)


Samtidigt som detta är, har jag ju kurs på klubben. Jag tänkte försöka hinna med början av kursen, sen måste jag sticka. Synd som attan, men, det är så det får bli!


Typisk söndag eller hur?  I morgon är det måndag och arbete igen. Tur att man trivs bra, veckan lär gå lika fort som den som precis gått. Hoppas jag!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards