sannatassa

Alla inlägg den 29 januari 2010

Av Susanna - 29 januari 2010 16:21

Till alla er som anser att hundar är dumma..


Om en leksak fastnar uppe i ett träd, på en höjd som man inte någ utan något verktyg av längre slag, så har man två alternativ. Vänta ut den tills den ramlar av sig själv.. eller hämta ner den på egen hand!





           

Av Susanna - 29 januari 2010 13:52

Det känns ju helt underbart bra med fredag!    

Helgen har INGA som helst planer och det känns helt galet bra! Vi pratade lite om att ge oss iväg till globen och åka en gång i hissen som de har byggt utanpå själva globen. Ser ganska tufft ut och det kan ju vara skoj att göra något anorlunda! Hur många har åkt hela vägen upp till toppen på globen på UTSIDAN?? Nej, just det!


Vägen till jobbet i morse var reda rådjurssafarit! Herregud vad rådjur på den lilla biten (1,5mil) Så söta så! Det är väl jobbigt att förflytta sig i skogen nu med all sn och varför anstänga sig när man kan strosa framåt på en plogad väg?! Ikväll tänker jag lägga fram en älgstek som vi kan mumsa i oss i morgon ihop med lite klyftpotatis och rödvinsås!   


    Så trisst att denn bilden blev så suddig...

  

  De två barnen.. de lär aldrig kunna sitta ihop i soffan utan avv kivas med varandra. Stackars Tassa vad hon får stå ut med, fast, hon är ganska duktig på att ge igen!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards