sannatassa

Alla inlägg den 31 januari 2010

Av Susanna - 31 januari 2010 16:53

På Sefans föräldrars vind hittades en snöspark modell gammal. 17 gubbar vad roligt det var! Den la vi beslag på och har nu hemma hos oss på långlån! Nu jäklar ska det slitas på isen på drevan!


  


Provkörd och klar! Det är en liten nedförsbacke utanför deras hus där vi provkörde några gånger var. Himmel vad roligt det va!!! Lite liten sitts på, men det gick minsan att sitta endå! Sen är det kanske inte något man vill göra flera timmar i rad.. Men skoj var det!


Tassa har diarre.. igen. I natt var vi ute 4 gånger. Stackars lilla hund! Vet i tusan vad jag ska göra med henne. Får bli ett besök hos vetrinären om det inte ordnar till sig. Såhär går ju inte att ha det! Hon är pigg och glad och har matlusten kvar men denna diarre... inte bra!


Söndageftermiddag brukar tillbringas på klubben men inte ikväll. För kallt och för mycke snö. Man har inte hunnit med att skotta upp planen och det är inte så ksoj att träna hund i djup snö! Så, slappsöndag är vad det blev. Inte fel på det, fick ju fika hos Stefans päron och hans ena syster hade gjort en paj som hon hade med sig. Inte helt fel!


Nu, ska jag gå ut i köket och se hur älgsteken, som ligger färdigstekt men vilande i lite folie mår. Jag gissar på BRA med tanke på doften   


  



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards