sannatassa

Alla inlägg den 7 augusti 2010

Av Susanna - 7 augusti 2010 23:04

Man tycker att ett hopphinder är ett hopphinder.. Inte Tassa.. Vid lite bredare hinderstöd, blir det hela ett enda långt hinder och hinderstöden hoppas i stället för mitten av hindret.. De klubbar jag är medlem i har båda två helt vanliga tunna hinderstöd, när vi var på eriksöre camping fanns där dessa breda som jag pratar om.. Hon kunde INTE förstå VARFÖR man inte lika gärna kunde hoppa över kanten?!? Knäppa människor.. Hon hoppar med glädje, men för guds skull helt tokigt. Undra jag, vad dommaren skulle säga om det på tävling.. Nu har jag visserligen bytt klubb och jag TROR att det finns breda hinderstöd på nya klubben.. då blir det att träna att hoppa över pinnen.. inte över stödet!


Skulle vilja avancera aporteringen ett liiitet snäpp men DET ROLIGA VÄDRET    ..tillåter inte det.. Eller.. tillåter och tillåter.. Jag vill INTE blöta ner de få kläder som finns i min resväska, eftersom vi är kvar på öland. Spår eller agility är heller ingen höjdare för tillfället.. Absolut inte agility, då bryter vi väl benen av oss i halkan både ja och hunden!

Trix?? Jaaaa Vi håller ju på men vår stå på händerna träning och det går framåt! Men har lixom inte riktigt haft tid på sistone. Kanske något för morgondagen!?


I morgon ska jag till farmor och hämta hem lite prylar för veckan. Lite besök, lammet och grisen, raukarna och lite så, ska hinnas med i början av nya veckan sen bär det at hem till stockholm igen. Bara en vecka semester kvar nu, sen är det åter till vardagen igen! Men jag har en del att se fram emot så tiden lär flyta på, har jag en känsla av. Poff - så är det jul!!!

Ovido - Quiz & Flashcards