sannatassa

Alla inlägg den 31 augusti 2010

Av Susanna - 31 augusti 2010 16:59

Satt och skrev här igårkväll.. en lång-uppdatering.. När det sparats och jag skulle kolla inlägget så syntes bara den lilla söta hundikonen som jag valt få avsluta inlägget med.. Hm.. Så här kommer försök nr två, med lite tillägg!


Lördag

Sovmorgon, häärligt, en riktig slappardag framför fötterna. Vi har ett tag pratat om att köpa ny soffa men det har inte blivit av eftersom det trotts allt kostar ganska många 1000lappar.. Vi åkte i alla fall till mio för att TITTA!... ett litet besök som gjorde oss till ägare av en ny soffa.

  

Rätt snygg och rätt skön.


Söndag

Vi har inte bara velat ha en ny soffa utan också nya tapeter i tv-rummet. Så, vid middagstid sitter vi och pratar lite om just detta och jag stället frågan = Listerna uppe i taket, är dom bara att ta ner??

Hm.. Nja.. riktigt så enkelt var det inte. Den sötörsta anledningen till att vi inte velat ta tag i väggarna är att de är så jääkla dåliga! 7 lager tapet som i stort sett är själva stommen eftersom betongen är så dålig.. MEN, nu till det bästa! Tapeten var JÄTTE LÄTT att få bort..

Point of no return.. Nu blir det nya tapeter!

Så, kl 20.00 söndagkväll hade vi tömt hela  tv-rummet OCH rivit ner alla tapeter förutom en lite snutt ovanför fönstret. Ja, lite rester fanns kvar men dem skrapades senare snabbt bort med hjälp av lite tapetklister!


Måndag

RIVSTART på veckan. Över 150 ordrar vilket är nytt rekord. Förra rekordet tog förra måndagen och då var vi uppe i 130, så det slogs ganska bra! 10,5 timmars arbete gjorde en ganska trött i benen må jag säga. Som tur var hade man något att se fram emot på kvällen. Oskar och Jossan hade fått biljetter till filmen I rymden finns inga känslor. SE DEN!!

Den bästa film jag sett på länge!! Vill se den igen!


Tisdag

Traskar ner till bilen kl 05.00 för att åka till jobbet. Sätter mig i bilen, vrider om nyckeln... död... Lamporna i instrumentpanelen lyser heelt som vanligt men bilen ger inte ifrån sig ett ljud. Jaja, tänkte jag, kanske lite morgontrött och vriden en gång till på nyckeln med samma resultat.. Efter 5 gången börjar jag bli lite nervös.. Stefan hade inte sin bil hemma så någon skjuts kunde jag ju glömma.. Buss?? ÖÖÖhh näe.. Sitter inte på buss hela vägen till jobbet med tanke på vilken tid det tar och hur åksjuk jag blir!! Alltså inte ett alternativ.. Ringde räddaren i nöden! Sofia,hon hade redan anlänt till jobbet men snäll som hon är så kom hon efter mig! Kunde dessutom få henne att vara privattaxi i eftermiddag när jag hade bokad lektion nere hos Annica Aller.  Behövde köra igenom lite problem vi skrapat på oss sista tiden, och som man gärna vill ha lite koll på innan helgens tävling. Vi har lite att jobba på, fröken och jag. Men jag hinner med i alla fall en träning helst två innan tävlingen!  Jag är INTE nöjd efter dagens insatts, det kändes verkligen inte rätt.. gick så himla bra i helgen och idag så kändes det verkligen skit. Nu är jag inte taggad för tävling för 5 öre.... vill inte vara med mennu SKA vi göra det här.. Vi KAN!         

Kommer hem från träninegn och TADAAAA den stora kärleken har trollat lite med min bil och nu startar den. Tänker dock inte jubla för högt, inte förän jag ser att den startar i morgonbitti!


Nu ska det skrapas lite mer tapetrester sen ska det spaklas!

Ovido - Quiz & Flashcards