sannatassa

Alla inlägg den 9 augusti 2010

Av Susanna - 9 augusti 2010 18:15

Måndag idag.. Sista veckan på semestern.. Man vänjer sig snabbt, har varit en skööön semester! Nu ska jag verkligen njuta av sista veckan!

Startade sista semesterveckan med en tur på staden med moster Hanna och barnen. Shopade födelsedagspresent till 1årigen! Imorgon ska jag dit och fira lilltjejen under tiden som Hanna ska ut på ärenden. Det blir mysigt!


Om jag nu inte åker hem i morgon kväll, tänkte jag "om vädret tillåter" ta mig till klubben och köra en repris av banan som tränades ihop med öbhk:are.

Nu stämmer inte måtten men det var så den såg ut i alla fall! Tänkte att man kunde köra den baklänges, så blir det inte samma sak.. Finns ju så klar MASSA banor men nu har jag denna i huvudet, så nu får det bli den, eftersom jag blir ensam och det är så jäklens tråkigt att bygga en helt bana själv.. tar sån tid!


Har idag träffat små isbjörnsungar.. små söta vita fluffiga saker! Med JÄTTE långa svansar, hihi! Tassa tyckte att det var ena konstiga saker de där, dom luktade konstigt, lät konstigt och såg konstiga ut.. Okej, det var inga isbjörnsungar utan vita herdehundar (www.strandkungens.se) Så himmelens söta. Tänkte försöka hinna förbi Charlotte, som äger dessa små sötnosar, för en fika och lite skitsnack innan jag åker hem. Om det finns tid! Och så klart måste jag ut och pussa lite på grabbarna i hagen också innan jag åker! Hästarna alltså.

Senast onsdag åker jag i alla fall uppåt igen! Hem till min söta lilla pojk som jag saknar så det driver mig till vansinne!


Nu ska jag en st hundhjärna få lite motion!

Ovido - Quiz & Flashcards