sannatassa

Alla inlägg under januari 2010

Av Susanna - 25 januari 2010 14:51

Stackars lilla Tassa! Här får hon ligga i sin ensamhet när vi jobbar båda två. Inte nog med det, stackarn har fått magbekymmer idag. Stefan kommer hem över lunchen och håller henne sällskap och såg olyckan ligga på golvet i hallen. OOOMM hon mådde dåligt över att möta husse vid dörren. Herregud, hon vet ju att man inte får, men vad gör man när man bara inte KAN hålla igen och ingen är hemma som man kan säga till! Stackars lilla Tassa. Har man själv haft diarré, då vet man att kommer det, så kommer det. Då går det inte att hålla igen! Helt slut verkar hon vara, lilla skruttan.


Hur som helst. Måndag. Nya veckan är igång och klockan är åter igen ställd så man kommer i tid till jobbet. På onsdag ska jag på jobbintervju på agria djurförsäkringar. Ska bli intressant att se vad de har att erbjuda!


Slog en snabbkoll på ölandsbrukshundklubbs hemsidas agilitysida och såg att de ska ha en träningstävling i februari. Jag är liiiite sugen på att vara med! Så, jag tänkte försöka stå på mig i morgon och sluta när jag ska sluta i stället för att ta den där sista matordern så man bli kvar så länge! Det ligger visseligen snö på planen men lydnadplanen är ju skottad och om ingen annan är där så kanske man kan dra det till den planen så man får träna lite. Nere på öland har de fixat ridhusträning med... sådant verkar inte existera här uppe :(  har letat som en idiot utan resultat. Det får vi se till att ändra på till nästa år!


Av Susanna - 24 januari 2010 12:09

Tack till er som var här igår. Hade en trevlig kväll med gotte, buzz, singstar och robinsson. Fröken skeptisk insåg äntligen att en av Stefans bästa vänner (med väldigt mycke skägg) inte är så farlig som han ser ut. Det skar sig i början och har lixom aldrig blivit bra. Han har varit en skit läskig typ och raggen och röstresurserna har funnits på plats från det att han kommit in genom dörren tills dess att han gått. MEN, igår satt dom tillsammans i soffan och fröken skeptisk verkade rätt nöjd med sin nya vän, som tydligen inte var så hemsk, han hade ju faktiskt köttbullar i handen lite då och då! Gansa bra kille trots allt!


Idag rivstartade vi dagen med en husvisning. Jag blev ganska besviken när vi väl kom på platts Huset låg dåligt och tog upp för mycke av trädgården. Den lilla bit trädgård som fanns var bara en brant kulle. Huset behövde mycke renovering, vilket vi iof var medvetna om men när det inte låg rätt och behövde allt jobb så kändes det inte bra. Det kändes helt enkelt inte rätt. Jag börjar ångra liiiite att vi inte bjöd med på det lilla gula fuktskadade huset. Det var, så här i eftertanke, ett väldigt mysigt hus, bra läge och jätte mysig trädgård. Men.. fuktskador i tak och några väggar.. Jaja, det kommer fler chanser och rätt vad det är dyker MITT hus upp.. eller.. VÅRT.. får man väl säga..


Snart ska maten brassas på. Vi har bjudit över Stefans familj på middag. Dock bara halva syskonskaran. Det är ju så att dom är 5 syskon och i vår lilla lägenhet så blir det väldigt trångt. Därför nöjer vi oss med mor, far, "mindre" bröder och en st flickvän. Mindre bröder låter konstigt att säga då det får dem att låta så små, de är ju faktiskt 18 och 20 år. Okej, inte direkt vuxna karlar men inga 5 åringar heller. Det ska bjudas på baconinlidad kycklingfile som är stoppad med soltorkad tomat och feta och över detta ska hällas en marinad av olivolja, balsamvinäger, honung och lite krddor. Detta serveras ihop med potatisgratäng. Tack farmor för receptet :)


Samtidigt som detta är, har jag ju kurs på klubben. Jag tänkte försöka hinna med början av kursen, sen måste jag sticka. Synd som attan, men, det är så det får bli!


Typisk söndag eller hur?  I morgon är det måndag och arbete igen. Tur att man trivs bra, veckan lär gå lika fort som den som precis gått. Hoppas jag!

Av Susanna - 23 januari 2010 09:00

Klicka på bilden för att få den förstorad


         


    


  


  

Av Susanna - 22 januari 2010 19:22

Detta är inte min första blogg. Jag har helt enkelt tröttnat på bloggsida.se. Det är en himla massa uppdateringar och serverbyten som gör att sidan stängs ner stup i kvarten och nu är jag såå trött på det. Reslutatet blir en annan blogg och eftersom nästan alla andra använder sig av just denna blogg så, gör jag det med. Vill du läsa tidigare inlägg så finns allt kvar på rosenbona.bloggsida.se. Jag ska försöka få över bilder och filmklipp till denna blog men det får bli en dag då jag inte har bättre för mig. Typisk söndagssyssla ellerhur? Jag har inte riktigt fått kläm på alla inställnings man kan göra på denna blogg, ska saningen fram är jag inte jätte sugen på att ha kvar orginallocken.. tycken den är lite trisst MEN som sagt, söndagssyssla.


Fredag

Vist är det bra skönt att bara sitta hemma en fredag? Bara ta det lugnt efter en hel vecka med TIDIGA mornar. Stefan har parkerat i sovrummet, handboll, faller inte i mitt intresse så hunden och jag har tv-rummet helt för oss själva. Det är dock ganska mycket reklam så varför inte passa på att blogga?


Helgen

.. är så gott som uppbokad. I morgon kommer det hit vänner. Lite mat, spel och Robinsson, så klart. På söndag är det husvisning i nynäshamn. Jag vill jääätte gärna flytta till hus, men jag är inte ett dugg sugen på nynäshamn. Hur eller hur, det är gratis och inte bindande att gå på visning så, så får det bli. Söndag eftermiddag är som vanligt uppbokad av fortsättningskursen på klubben, som jag är hjälpinstruktör för. POFF, så är det måndag igen!


Jag skulle behlva göra något lite anstängande för hunden. Senaste tiden har det bara blivit promenad, promenad och promenad. Kanske plockar fram lite köttbullar och klickern i morgon. På skoj tränar vi lite freestyle och har nu kommit överrens om att vår nästa utmaning är baklängesslalom.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards