sannatassa

Alla inlägg den 11 april 2010

Av Susanna - 11 april 2010 14:52

Solen strålar, Stefan jobbar, klubben är full av folk.. Vad gör man då? Jo, då tar man sig en promenad ner till sjön. Tills Tassas stora förtjusning!!


   


Hon ser för hemsk ut när hon är blöt. Som en liten jäkla speta! Haha, halva hunden lixom försvinner när pälsen blir slimmad intill kroppen! Skoj, att hon tycker det är så kul att simma. Nu ligger hon medvetslös i soffan!!


Skulle tränat lite agility idag. Ritade upp en PERFEKT bana som vi skulle tränat på. Klubben har en så dålig hemsida så man ser inte när det händer saker.. Parkeringen var SMÅCKFULL och det var FULLT av folk på klubben. Någon slags aktivitet verkade det vara men någon bokning någonstans kunde inte synas.. Happ.. inte så skoj att börja skrammla med hinder och springa där och tjoa när det är så mycke folk på planen intill.. Får hoppas på att vi slutar tidigt i mogon, så kanske det kan bli av då i stället.


Kanske vore ide att åka pikos och tvätta bilen idag? Stefan är ju inte hemma före 16 så man får väl passa på när man inte har något att göra.. Skulle behöva städa men... Får man skylla på det fina vädret???


Ovido - Quiz & Flashcards