sannatassa

Alla inlägg den 25 april 2010

Av Susanna - 25 april 2010 13:25

Tittade ner i ett av mammakavarierna idag och såg att det simmade runt en liten fiskbebis! Ca 3mm lång är den lilla rackarn. Än så länge verkar det bara vara en men mamman har fortfarande påse så det kaanske kommer någon mer!!

Om inte annat, har vi en fiskmamma till som går i väntans tider. Vilken dag som helst släpper hon ut sin småttingar!


  



Igår åkte vi allihop (Jag, Stefan, Tassa, Sara, Andreas och Simba ner till klubben för att träna lite! Sara och simba är nybörjare så för dem gällde att bekanta sig med hopphinder och tunnel. Duktiga båda två! Sara behöver bara få till rätt arm och hållning och lite mer följsamhet. Simba, han är lika glad när han springer förbi hindret som när han kommer över. Poletten BÖRJADE ramla ner och jag tror att nu när han får smälta det lite så kommer det går super nästa gång.

Tassa i sin tur skötte sig ganska bra! Jag är för slö bara. Behöver få en snabbare handling! Kul med film, så man får SE med egna ögon vad man gör!



Lektion hos Annica igen på Tisdag!!


Lite pyssel hemma är gjort också. Jordgubbarna och murgrönan har fått nny jord och nya krukor. Hoppas att de överlevt vintern! En ny avocadokärna ska sättas, för tillfället ligger kärnan på tork i fönstret OCH balkongen är vårfin. Vårfina blommor är satta och möblerna utplacerade. Nu blir man riktigt glad när man tittar ut genom fönstret!!


      


Snart bär det av mot Stefans föräldrar. Lite grillat såhär en Söndag kommer sitta fint!!

Ovido - Quiz & Flashcards