sannatassa

Alla inlägg den 27 april 2010

Av Susanna - 27 april 2010 17:31

Vi börjar med det tråkiga!! Klappade hunden på huvudet och kände en äcklig liten knöl underpälsen. En sådan knöl som man känner igen och det första man tänker på är det äckliga lilla djuret. Jodå, mycket riktigt! Där satt den lilla jäkeln!! I morgon bär det av mot lämpligast affär för fästingmedel!!!

Halsbandet tål hon inte.. dropparna är ingen mening med eftersom hon badar så mycket.. Kanske ska ge örthalsbandet en chans? Det kanske kommit någon nyhet sm är värt att prova!? Med tanke på alla sjukdommar som de kan bära med sig, de små äcklen!


Nu till det roliga! Andra lektionen hos Annica. Jätte skoj! En timma bara "poff" försvinner! Roligt att träffa någon som är positiv till att man kör agility med en schäfer.. Många tror inte att schäfern är en bra agilityhund och VIST, det är väl inte en jätte vanlig agilityras men Tassa har motor och lär sig snabbt så! Det ska nog gå dethär!!

Idag gick vi igenom lite olika handlingsvarianter OCH diskuterade slalomproblemet. Tassa som varit som en vessla genom slalomen verkade plöttsligt glömt bort allt vad slalomhette. Lite fix och trixoch gissa vem som efter 5 minuter tar slalomen som en gudinna?!. Hunden lär sig snabbare än jag! Hur 17 ska jag hinna med henne!?

Nu har vi i alla fall en hel del att träna på och tänka igenom så får vi se när det är dags för nästa lektion. Får dra med mig Stefan nästa gång det är träningsdags igen så kameran får jobba lite. Jäklar vad man lär sig och mer förstår vad man gör, när man ser sig själv!!


I morgon är det redan onsdag! = halva veckan! Hoppas att ryggen mår bätte i morgon! Har haft det lite jobbigt idag på jobbet med tanke på alla lyft man gör om dagarna..  Nu är den i alla fall motionerad och efter en natt i sängen så kanske det rätar till sig!!


Den blå mamman är död.. hon simmade rygg idag när Stefan kom hem.. Stackarn.. Hon var dålig redan när hon tuggade men vi hoppades på att hon skulle klara sig.. Tyvär.. var det väl så att svampangreppet gick över på hjälarna och då.. är det inte lätt att överlvea.. stackars lilla firren. Tur i alla fall att hon han släppa alla yngel innan. Hon gav oss ju faktiskt 18-19 bebisar!!

Ovido - Quiz & Flashcards