sannatassa

Alla inlägg den 6 maj 2010

Av Susanna - 6 maj 2010 18:48

När bilen är full, fler lådor väntar på plats och chefen svarar inte.. Ja, då kan man ta sig en liten svängom bak på lastbilen medans man väntar på svar i luren.   

 

När men sen har fått lämnat sina lådor så gäller mer plock. När trötter kliar en i ögonvrån så kommer också den dåliga humorn på besök..Använd fantasin!!!

Så, tidigt som 17, fortfarande vinter och liite sen till jobbet.. Så plöttsligt kommer man inte längre.. Hur ofta spärras vägarna av i lilla vendelsö kl 04.30 en torsdagsmorgon??? Det blev till att ta en annan väg den dagen..

(har man bra syn, så finns svaret på avspärrningen borta på bron)

  

En allahjärtans dag jag aldrig kommer att glömma! Massa röda rosor och tända ljus över hela lägenheten! Till och med middagen stod på bordet i köket när jag kom hem, kall, efter ett sent kurstillfälle på klubben. Söta älskling!!  

Mamma, söta lilla mamma! Ensamma hemma och baren var öppen. Massa små skvättar i flera flaskor.. Vad skulle de stå där och samla dam för!? en sak kan vi nog komma överens om mammsen, bartenders är inget vi ska bli! En av FÅ gånger som jag sett min lilla mamsen rund om fossingarna! skoj hade vi i alla fall!!

  

Så IDAG. efter jobbet får jag till kungenskurva med Joakim. Lite lunch, lite ikea och lite leksaksaffär där kusinvitaminpresenten inköptes! För att vidga mina vyer lite så körde jag hem herrn till Täby.. och fick köra ensamen hem i de lååånga köerna.. 50 minuter tog de tre mil  jag hade hem där 90% av vägen är motorväg!!

  


Nu,får det vara slut för dagentycker jag. Lite middag ska lagas, Stefan blir tydligen inte så sen idag. FÅR VÄL SE!

I morgon är det fredag. FREDAG!!! ojoj..

Ovido - Quiz & Flashcards