sannatassa

Alla inlägg den 31 maj 2010

Av Susanna - 31 maj 2010 18:06

Jah herre min tid.. idag kom om och startlistor ut för helgens tävling.. i agilityklassen har vi startnr 11 av 45 och i hoppklassen startnr 17 av 54! Med tanke på alla tävlande, så blir det att åka i tid så man får en parkeringsplatts!!! Klubben vädjar till deltagarna att samåka, då parkeringen tydligen är väldigt liten. Inte annat än att det killar lite i magen redan nu.. Det ska bli skoj. Det har funkar bra, riktigt bra, på de sista träningarna. Blir ensamträning i morgon och Allerträning på torsdag. Sen jäklar gäller det!!!! Nästa tävling?? Fagersta kanske!


Såg att det skulle bli soligt på lördag. JÄTTE skönt men vojne vojne vad varmt för hundstackarn! Var iväg och köpte ett strandtält som vi kan ställa buren i, kanske kan svalka lite!?

Prov-reste det inne..Tassa har redan provsovit!!

 


Helgen som var, med mors dag och allt, var ganska skön! Lugn lördag med lite kort-träning och tidig säng.. Seöndagen bestod av husvisning och grillning hos Stefans päron. Jag skickade ,iår igen, ett blommsterbud till min kära mor eftersom det är lit elångt att åka ner.. Kaanske att det blir öland nästa vecka till kusin nr 1s student! Kanske kanske, beror på om man kan ta ledigt från jobb och så..  Skulle ju vilja åka ner till midsommar.. Då blir det så mycke åk fram och tillbaka och DYRA pengar.. tråkiga dyra pengar försvinner! Vi får se!


Hur eller hur, är det.. (jag börjar bli lik farmor.. hur eller hur.. hur eller hur).. är det ny vecka! 4 arbetsdagar innan helg! tiden går fortare än fort och snart är det semester! Guud vad skönt med semester! Besök av moster och kusin nr 3, lite gottland, massa öland och MASSA SOL OCH BAD!! Åh va skönt!!! 

Ovido - Quiz & Flashcards