sannatassa

Alla inlägg under maj 2010

Av Susanna - 8 maj 2010 15:56

Så skönt, att ha det mesta som man skulle gjort i helgen gjort!


Bebisfiskarna har fått nytt vatten!


Blommster på balkongen - Omplanterade och uppsatta. Hoppas nu de klarar de sita kalla nätterna. Okej.. jordgubbarna, smultronen och clematisen fixades till förra helgen men vi fick i alla fall upp lite röd färg idag!  

  

Ramen som köptes har nu fått sin uppgift att visa upp planchen som stått och dammat i ETT ÅR!!! Shame!!

  Och.. vår lilla vårgeting har fått flytta ut i naturen. Efter att ha bott på vår balkongdörrs insida några dagar!



Så, nu känner jag att jag får ta det lite lugnt resterande timmar av lördagen! Klockan är redan eftermiddag och det är ju et UNDERBART väder ute..     

Jäkla skit väder.. skulle vart iväg och tränat.. hur sugen är man på det när det renar, blåser och är kallt??? Inte ett dugg!!! På TISDAG skulle solen kanske koma fram.. buhu blähä.. det går jag inte med på!! Stefan skulle spela fresbegolf i helgen.. ellerhur!?!?


Måste komma ihåg att maila Annica om en ny agilitylektion.. det känns som att vi lixom.. står still!? Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska försöka få med mig någon vänlig själ någon dag framöver och sätta upp en bana. Finns massa banor från klass1 tävlingar som varit under 2009 men det är ju så jäkla tråkigt att sätta upp och plocka in ensam..


Ikväll är det partaj, jag är inte jätte sugen. Har varit en seg vecka, inte kunnat sova om nätterna ocg inte mått så bra.. så för mig blir det en kväll hemma! Grekisk pyttipanna står på menyn. För dig som inte vet vad det ärså är det potatis, morot, lök, feta och tomat som man skivar och lägger på en plåt in i ugnen.. det serveras till fläskfile.. som man tillagar på det sätt man vill! Smaskens!!


Nu ska vi se reprisen på arga snickaren!

Av Susanna - 7 maj 2010 12:43

Gisses.. äntligen fredag MEN va fort det gått trotts allt!! Undra om jag skriver något inlägg här i bloggen utan att påpeka vad forttiden går?! Tänkte köpa mig en lott och vinna lite pengar i helgen jag.. 

Jag trivs visserligen bra på jobbet och alla dem jag arbetar med är underbar människor.. men endel kunder.. är inte alls lika underbara.. Ibland är det så man får bita sig i läppen, ordentligt! För att inte idiotförklara den man just pratat med. Käretid vad tröga endel människor är.


  


Hihi, älskar youtube!Kan man annat än skratta åt detta?!!?


Hihi jaaa det finns många roliga klipp att titta på. själv är jag nog störst fan av martin timell klippet!

Nu ska jag städa badrummet!!

Kan också upplysa om att det är fler fiskbebisar på väg.. om jag inte skrev det igår??

Av Susanna - 6 maj 2010 18:48

När bilen är full, fler lådor väntar på plats och chefen svarar inte.. Ja, då kan man ta sig en liten svängom bak på lastbilen medans man väntar på svar i luren.   

 

När men sen har fått lämnat sina lådor så gäller mer plock. När trötter kliar en i ögonvrån så kommer också den dåliga humorn på besök..Använd fantasin!!!

Så, tidigt som 17, fortfarande vinter och liite sen till jobbet.. Så plöttsligt kommer man inte längre.. Hur ofta spärras vägarna av i lilla vendelsö kl 04.30 en torsdagsmorgon??? Det blev till att ta en annan väg den dagen..

(har man bra syn, så finns svaret på avspärrningen borta på bron)

  

En allahjärtans dag jag aldrig kommer att glömma! Massa röda rosor och tända ljus över hela lägenheten! Till och med middagen stod på bordet i köket när jag kom hem, kall, efter ett sent kurstillfälle på klubben. Söta älskling!!  

Mamma, söta lilla mamma! Ensamma hemma och baren var öppen. Massa små skvättar i flera flaskor.. Vad skulle de stå där och samla dam för!? en sak kan vi nog komma överens om mammsen, bartenders är inget vi ska bli! En av FÅ gånger som jag sett min lilla mamsen rund om fossingarna! skoj hade vi i alla fall!!

  

Så IDAG. efter jobbet får jag till kungenskurva med Joakim. Lite lunch, lite ikea och lite leksaksaffär där kusinvitaminpresenten inköptes! För att vidga mina vyer lite så körde jag hem herrn till Täby.. och fick köra ensamen hem i de lååånga köerna.. 50 minuter tog de tre mil  jag hade hem där 90% av vägen är motorväg!!

  


Nu,får det vara slut för dagentycker jag. Lite middag ska lagas, Stefan blir tydligen inte så sen idag. FÅR VÄL SE!

I morgon är det fredag. FREDAG!!! ojoj..

Av Susanna - 5 maj 2010 18:12

Kära nån.. Kom hem från jobbet vid halv 12 och gick runt här och smågrejjade lite.. Sen vid 13 tiden.. det var som att någon slagit ett basebollträ i huvudet på mig. Jag hamnade i koma totalt! Sååå trött!! Sov till kl 16, då tyckte Stefan att de fick vara nog och ska det bli någon sömn i natt så fick det inte bli fler timmar!! Släpade mig upp ur sängen och ut en sväng med hunden.. först NU börjar jag piggna till men är fortfarande helt slut. Tur att det bara är två dagar till helg. TVÅ dagar.. tre har redan gått.. vart tar tiden vägen!?!?


Har pratat med moster nr 2 idag. Hon är mor till mina kusiner nr 3 och 5. Det vankas födelsedag minsan!! Kusin nr 5 fyller år och vad i herrans namn ska man köpa till en liten kille som man tyvär inte träffar så ofta!? Kläder är behändigt men inte särskillt skoj för barnet så, det får nog lov att bli någon bonusgrej! Vad?? Får vi se.. Det får bli en tur till kungens kurva och se vad leksaksaffärernas mästar-affär har att erbjuda. Snart sommar också så någon slags skoj utegrej borde ju finnas?!

Dessutom, eftersom vi åker ner på torsdagen, så tänkte jag och Stefan ta med os kusin nr 3 till Leos lekland! Vi har varit där innan och hade jätte skoj så det ser jag fram emot!

Torsdag = Ankomst

Fredag = Leos lekland och födelsedagsfirande

Lördag = Födelsedagsfirande och POFF så är det

Söndag.. då måste man åka hem..   


Snarast måste endel saker fixas här hemma.. jord måste köpas eftersom tomatplantorna växer sådant, så de måste planteras om i större krukor!!!

Jag MÅSTE få tummen ur och göra rent mattan i vardagsrummet, den ser just nu ut som en schäfer-ryamatta! Lilla bebisakvariet måste rengöras eftersom fiskarna är så jäkla kåta... Vi har inte platts för fler bebisar nu så nu får dem gärna lugna sig!! Kära nån vi har ca25 st småttingar redan som INTE kommer att få platts i stora akvariet.. Kanske får bli lite blocket annonser framöver..


Hunden har haft en vilodag. Det behöver man ibland! Inte henne emot, hon ha rlegat i soffan hela eftermiddagen och mest blängt irriterat på oss när vi också försökt sträcka ut oss lite.. Tar man FÖR mycke platts har hon lärt sig att om hon ställer sig PÅ mig och pussar mig lite i ansiktet så kan jag inte motstå utan ge henne lite platts.. Bara att inse att soffan nu är adopterad till henne..

Du lille söte hund, vad gjorde jag utan dig?!   


Stefan är, ikväll igen, iväg och grejjar i hans systers nybyggna hus.. Nu har jag ju fått ha honom hemma ett tag så nu börjar vi om på ny kula! Ensamma kvällar med ensamma middagar och ensam får man traska in i sängen också.. nåja, det är liite skönt också. OOPS!! Får man nämna sånt så folk hör/läser??   


Nu, är det tv-time. En hundpromenad, en dusch sen är det nattinatt!!

Av Susanna - 4 maj 2010 15:38

Det är ju så jäkelens skoj att ta kort och roligare blev det när vi köpte ny BÄTTRE kamera!!!

Tog med mig hunden ner till lyckan idag. Det har ju varit så himla fint väder hela förmiddagen.. lagom tills jag kliver utanför portödrren så kommer stora tråk-mörkblå moln fram.. suck.. Så typiskt!! MEN! har man en amöba i andra änden av kopplet så kvittar vädret!!!


    Kan detta möjligen vara världens längsta schäferhals???   


Igår togs det några bilder på Sara och Simba också. 


       

Av Susanna - 3 maj 2010 18:24

Skoj!! När det går framåt!!


Jaa så har fresbegolf-säsongen dragit igång vilket betyder att det blir endel ensamma kvällar! Tur att man har hunden att lägga sin tid på.


Igår bar det av till NetOnNet och köpte en ny kamera. Skoj med en lite bättre kamera!!! En Fujifilm S1800. Inte någon värsting värsting med funkar super för det vi ska ha den till dvs lite foto på skoj och filmning från träningen! Skön att hålla i och lätt att använda!


Ibland ångrar man att man inte ständigt sitter med kameran i hand! Igår stannade vi bilen 4-5m från två helt GIGANTISKA älgar!! Innan jag han få upp kameran ut väskan så han de ju s¨å klart sprinag in i skogen.. Nåja, fick en snabb bild på den sista. Men vilka fina bilder jag kunde fått med tanke på att de stod så nära på öppen mark!


Måndagen är nu över. Veckans första dag. Bara 4 dagar till helg! Jösses vad helgerna går fort MEN jag är så lycklig att jag hittat ett jobb där man faktiskt får ha helg! Förut jobbade jag varranan.. så var lördag för mig lika tråkig som måndagen. Helg? Vad var det?? Nu verkligen uppskattar man helgerna! Skönt!!  


Denna månaden vankas det födeledagar nere på öland. Lilla pappa och lilla kusinvitamin! Nästa helg bär det av ner mot solen och vindarnas ö! Ska bli skönt att komma hem! Inte för att det var så länge sen man var nere men nu när man bor 50 mil bort, så upskattar man "hemma" så mycke mer!

Ovido - Quiz & Flashcards