sannatassa

Alla inlägg den 1 mars 2010

Av Susanna - 1 mars 2010 18:36

Jag har aldrig någonsin varit så mätt...

Stefan har lagat mat.. potatismos och korv.. När åt jag potatismos sist? Sååå gott.. å he-----e vad magen är full nu. Det gör riktigt ont! Ååååhh varför skulle jag äta så mycket?! Jaja, nu lär jag klara mig till frukosten på jobbet i morgon i alla fall!!


Fick mig en överraskning när jag kom ut till bilen idag. En vacker gul lapp var inlidad runt vindrutetorkaren och det jag skymtade genom att snö som hamnat ovanpå var Q Park... Jaaahaaappp.. Jaja, jag får skylla mig själv. Saken var att när jag skulle parkera på det vanliga stället, där man får stå, så insåg jag snabbt att jag inte skulle komma ur bilen utan att simma.. Såååå mycke vatten! Säkert med ett djup på 1dm.. Så jag ställde mig på raden mitt emot.. dumt nog. Där är det p-förbud innan kl 10.00 och jag var ju där kl 04.50 jaja.. jag får väl se det som att det var värt 200kr att få gå i torra skor!! När jag åkte hem idag stod en stor lastbil och sög upp allt vatten så i morgon går det förhoppningsvis att nyttja våra plattser igen.


Snöblask har fallit ner från himlen hela långa dagen, det verkar inte kunna ta slut. Flera cm slasch liknande snö ligger på marken och det är såna här dagar man önskar att man bodde i hus så hunden kunde ratsa sig själv.. Fyyy vad man bli blöt om fötterna när man går ut! Hoppas skorna hinner torka tills i morgon, nu är ju ALLA par blöta och det vore skönt att ha ett par torra på sig till jobbet..


I  morgon är det dags att besikta bilen.. huuuu det ser jag inte fram emot.. Jag har en känsla av att en skapligt dyr lagning behövs..  blää det har jag varken råd eller lust med! Usch! Jaja.. bara att bita ihop! Nästan jobbigare att åka till bilprovningen än tandläkarn!

Ovido - Quiz & Flashcards