sannatassa

Alla inlägg den 5 mars 2010

Av Susanna - 5 mars 2010 17:20

Är detta möjligen ett vårtecken??



Jag satt här vid min lilla dator och surfade runt och plöttsligt hör jag ett surr vid rutan! Ett sådant surr som man bara hör på sommaren! Alltså, flugsurr mot fönsterrutan. Vred stolen ett varv, plockade bort krukorna och vad hittade jag inte där!? Ett litet bi som vaknat till liv! Trött som tusan var h*n! Kan detta betyda att våren sakta men säkert är på väg?? Jag tänker i alla fall ta det som ett vårtecken!


Fredag! Äntligen Fredag!

Har varit en ganska lugn vecka på jobbet, inte allt för mycke ordrar så dagarna har blivit ganska korta. Bra för mig, har haft massa tid till hunden vilket har varit SUPER bra! Det behövs minsan med tanke på alla olater vi lagt til med, både jag och Tassa. Jag har haft kontakt med Annica Aller som tydligen ska vara en duktig och erfaren agilitytränare. Hur länge har jag inte letat efter en bra tränare i agility som bär i min nähet?! Nu, är hon funnen! Ska bli hemskt skoj att boka lektion hos henne när snön smält undan!  Eftersom planen på klubben var plogad så nyttjade vi lydnadshinder som agilityhinder. Duktiga duktiga hund! FIxar både framförbyten och bakombyten med och utan hinder som ingenting! Kan skicka henne fram över hinder på ganska långa avstånd också! Skoj!


Fredagen avslutades med fika på jobbet. Hur många chefer köper grejjer och gör en stor marängsviss till hela arbetsligan en fredageftermiddag?! Min gör!!!


Jag är ju som ni vet lite bild---! Så här kommer lite pics från vårt klubbesök igår! 



Jag har sagt det förr och säger det igen. Det är såååå mycke snö på vägen till klubben! Man kan inte beskriva med ord hur mycket snö det är och bilderna gör sig heller inte riktigt saningsenliga.. Det är sååååå jääkla mycket snö!! Det sommer nog förmodligen gå att åka pulka där hela sommarn!     


  -Tror minsan, att någon har glömmt kvar lite fika här till mig!    


Nu, ska jag ta fredag. Det blir tydligen biljard ikväll!!

Ovido - Quiz & Flashcards