sannatassa

Alla inlägg den 1 februari 2010

Av Susanna - 1 februari 2010 15:07

Utbildningen blir inte av... blää.. Nåja, inte så mycket jag kan göra åt saken! Får väl söka igen nästa år om den är aktuell då. Nu har jag ju jobb på g.. bara en veckas praktik kvar sen ska papper om provanställnings skrivas på.. och jäääklen ta den som säger att jag ska ha förlängd praktik. Nu har tydligen alla andra som har sin praktik där fått förlängt en månad. Det tänker jag INTE gå med på.. 4 veckor var överenskommelsen och har de något som de tycker att jag ska ändra på så får de banne mig ta det nu.. Om inte annat ska jag banne mig ha betald praktik! Då kan jag gå med på det.. men inte som det ser ut i dagsläget. Dessutom har jag ams bakom ryggen för även min handledare där sa "inte mer än en månad".. Så det så!   


Lilla hunden..  verkar vara antingen eller.. antingen är det diare.. eller inget alls!Nu har hon inte bajjat på ett dygn. Iof.. har hon inte fått så värst mycke mat heller... Men, hon äter det lilla hon får, slurpar i sig vatten och är pigg och glad så någon större nöd verkar det inte gå på henne.. Men det vore ju skönt om hon finge bli frisk helt snart. Inte nog med det, idag upptäckte jag en tå utan päls! Ajaj, fuktexem? Nu får det bli bandage på! Jag vet att hon har slickmani på tassarna.. Den lilla lumeln har ju kommit på att man kan slicka på natten, när vi sover, då kan ingen säga till henne att hon inte får! Duktig hund va!?


Sparken, jag och Tassa har varit nere på drevan en sväng idag! Helt värdelöst underlag idag! Halt för alla tre! Den dära sparken är inte så stabil som jag hade hoppats på! Vurpade så det stod härliga till.. tur att man har lite hull om rumpan annars hade jag förmodligen knäckt båda sittbenen! Duktiga duktiga Tassa sprang lätt förbi 2 mötande hundar. Hon som alltid tycker att andra hundar är så skoj! Helt plöttsligt så tittade hon inte ens åt dem.. "min matte och jag har skoj, så du kan gå där och spänna dig, i dont care" Något i den stilen berättade hennes ögon och kroppspråk för båda våra hundmöten.


Nu är det dags att göra pannkakisar! Länge sen det lagades här hemma så det ska bli riktigt gott idag!!    



Ovido - Quiz & Flashcards