sannatassa

Alla inlägg den 27 februari 2010

Av Susanna - 27 februari 2010 16:13

Vi rivstartade dagen med att åka till Maxi. På ett helt år har jag bara råkat ut för avstämning EN gång. Idag, när vi fyllt vår vagn och den lilla blippdosan visade ett tal på 4 siffror, JA, tror ni inte vi åkte på en jävla kontroll idag då!? BLÄÄÄ!!! Fasen.. Jaha det var bara till att börja packa om allt. Sur som jag blev tvingade vi ica perosnalen att packa ner allt i mina påsar igen. NEmas problemas. En ung blond tjej ställde sig och började packa våra varor. Fick dessutom en gratis påse för att hon inte kunde packa lika bra som vi gjort innan!! Summa av det hela visade att gurkan inte var scanad. Den hade sin fina lilla etikett på men den var inte blippad. Ajaj.. nu lär det väl bli fler kontroller antar jag..! Men jag tänker inte ta det på mitt ansvar eftersom Stefan var dem som la ner gurkan i påsen!


Ikväll kommer Lisen och Håkan. Vi serverar lite god mat och hoppas på en trevlig kväll med lite spel av olika slag! Buzz och singstar börjar bli obligatoriskt på våra partajkvällar! Inte mig emot,tycker sådant är skoj! Inte igår man träffade dem.. vi har väl setts 3 gånger typ, de senaste året så det blir nog trevligt!


I morgon hade jag som plan att göra kroppkakor så, jag har skurit fläsket idag. Om vi får middagsgäster vet jag inte riktigt än. Vi får väl se! Det ska hur ellr hur bli väldigt gott!


Gissa vem som blev sugen när det luktar griskött i hela köket?!


Vad gör du vid bänken? Får jag smaka?


     

Ovido - Quiz & Flashcards