sannatassa

Alla inlägg den 15 februari 2010

Av Susanna - 15 februari 2010 15:36

  

Man har ju den mest underbara pojk man kan tänka sig!

Kom hem från tränigen på klubben i går kväll och möttes av roda rosor och tända ljus i hela lägenheten! Sånt händer bara på film! Snygga kläder hade han dragit på sig och serverade god mat med efterrätt!! Herregud vilken bra alla hjärtans dag det blev!!


Tidigare på dagen tränade jag och Tassa ihop med Mymlan och Carina, Simba och Sara. Lite kontaktövningar med störning är alltid bra att träna! Tack snälla ni för att ni vill vara med!


Gott folk! Det är måndag igen! Vi rivstartade veckan med över 100 ordrar så dagen blev lång. Jag lämnade in mitt kl 15 och då var ordrarna ännu inte klara. Redan från start har jag sagt att jag inte kan jobba långt in på eftermiddagen men det käns ju alltid dummt att lämna innan det är klart. Dock fanns det dem som lämnade långt innan mig så, helt värdelös känner jag mig inte. Det är så med hunderi. Man får anpassa sig och det har jag gjort klart  redan från den dagen jag var på intervju så, det får de finna sig i! Jag kan börja tidigt, men inte sluta för sent! 


Nu, är det dags för lite matlagning och sen ska jag baara måndagsslöa i soffan!!


  

Ovido - Quiz & Flashcards