sannatassa

Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Susanna - 7 februari 2010 18:11

Kom precis hem från kursen. En kvinna har beslutat att lämna ifrån sig sin hund som tyvär har samlat på sig endel problem. Hunden är knappt ett år, lär sig snabbt, jobbar på bra och är jäkligt snygg. Tyvär, går han i försvar så fort en annan hund kommer för nära, och han försvarar sig med sitt liv, är ett som är säkert! Vad som hänt vet ingen men ägaren tycker att det är för jobigt och hon har försökt träna men det går inte bort. Hon orkar inte och känner själv att hon inte klarar av det. Jag lider med den stackars kvinnan som måste ta ett sådant beslut men man måste tänka på sig själv och hon VILL så gärna ha hund som kan umgås och träna ihop med andra, det går inte med denna. Han är enligt henne helt underbar hemma och mot oss människor är han så söt, lite reserverad men otroligt gullig. Jag får nästan själv en klump i halsen av hennes situation.. Tänk om det hade vart jag som behövde lämna ifrån mig tassa. Herregud! Det hade ju aldrig gått! Hellre hoppar jag från balkongen!!   


Huset idag! Super hus! Drömkåken!!!! Dock, tycker Stefan att det är lite för dyrt.. hmhm.. jaja.. jag får väl hitta ett anna hus då...


Igår höll bilen på att bli bucklad 2 gånger och INGEN av gångerna var det ens lite mitt fel!

1a gången fick vi möte på en smal väg. Jag stannar vid en infart och den mötande stora bilen försöker trycka upp sin bil så nära kanten som möligt.. När han är precis breve så börjar hans bil glida neråt MOT min bil! Det var inte mer än ett dasspapper mellan bilarna!

2a gången. Backar jag ner för den lilla gatan från stefans föräldrars hus. Uppifrån grannen kommer en annan bil som kör mot oss. Vi kör alltså åt samma håll, fast jag backar! Trångt och knöligt och tokigt kom jag så jag föröker ta mig framåt 1m för att komma på rätt köl igen. Icke sa nicke, så jag får backa mig ut ur snöhögen. Plöttsligt, kör idiotfaan som ligger framför om mig! Kunde han inte väntat på att jag backade de sista 10m?! Jävla idiotjävel! Även där var det så trångt så inte ens en tandtråd hade kunnat passera min backspegel och hans bil! Jag blir så ARG på folk som inte kan tänka innan man aggerar! Va fan skulle han om mig för?! NÄR JAG BACKAR! Jag kom ju lixom inte någonannan stans och han viste mycke väl att jag var påväg ner till stora vägen! Det handlade om 10 jävla meter! OOO jag blir arg bara jag tänker på idioten igen!!   


Helgen är slut.. en ny vecka väntar. Känns som en evighet till helg igen.. och så hinner man knappt blinka förän det är fredag! Veckan han INGET planerat förutom jobb jobb jobb. Jag såg föresten att planen på klubben är plogad   kanske att man kan köra lite agility där!

Ovido - Quiz & Flashcards