sannatassa

Alla inlägg den 6 februari 2010

Av Susanna - 6 februari 2010 13:55

Till en början vill jag än en gång tacka för en trevlig kväll och supergod mat igårkväll! Det får bli "halv 8 hos oss" nästa gång!


Mitt halvljus på bilen gick sönder för några dagar sen och idag fick jag tummen ur och åkte till biltema för att köpa en ny. Stefan skulle byta redan ute på biltemas parkering men den lilla hållaren bara jävlades. Mitt emot, sitter en gammal raggare i en gammal volvo och väntar på sina två raggarkompisar som då är inne på biltema. Han ser Stefans många försök och kommer efter en kort stund ut för att hjälpa till. Av Stefans röstläge att dömma, så ansåg han inte att hjälpen var upskattad men raggargubben ville trotts Stefans fräsande korta komentarer hjälpa till. Så, han putande undan Stefan för att själv försöka och han insåg snabbt att tiden inte berodde på Stefans kunskap utan att själva fästet helt enkelt jävlades. Länge stod han och pratade bebisspråk med bilen!    

Stefan ville själv, men det ville raggaren också! En gammal man som förmodligen har sruvat en hel del bil i sina dar. Kände sig väl lite ensam där han satt och väntade på polarna så han tog sin chans. Jag tyckte från början att han var ganska (söt?) där han stod i sina cowboy skor, jeans, läderjacka med något festligt tryck och snörning på, håret satt i en hästsvans så en lång sliversvans hängde på ryggen och i handen hadde han en nästan tom Stockholm. Han såg sin chans att få prata lite och hjälpa till då han förmodligen inte ansåg att Stefan hade rätta knycken! Jag stod mest och flinade under tiden. Hela grejjen var ganska rolig! Till och med Stefan tittade flinande upp några gånger!


Vi var iväg på plantagen för att förnya våra fönsterutsmyckningar lite grann. Lite nya växter och krukor som kommer passa perfekt. Några blommor har växt så pass att krukorna inte längre räcker till så, det bli att planera om några st här i eftermiddag. Jorden hade dock frusit, så vi får vänta på att den tinat innan det blir någe planterande! Kan starkt rekomendera att vattna blommorna med akvarievatten. Gode tid vad dom växer växterna!!!


Ikväll gäller tacos och melodifestival!!!    

Ovido - Quiz & Flashcards