sannatassa

Alla inlägg den 17 februari 2010

Av Susanna - 17 februari 2010 14:18

.. just.. om tre veckor drar agilitykursen igång! Tassa och jag har redan börjat ladda!   Följsamhet och lite byten går ju faktiskt att träna utan hinder! En dröm.. är förståss att det skulle finnas en inomhushall här någonstans i närheten som man kunde boka.. Jag vill inte ens tänka på ad de ska ha för en hyrd timma i ridhusen här omkring..!!


Jobbet idag.. hälften så mycke ordrar idagmot i måndags.. vi var klara vid 11.45 Då var till och med vår lilla station på fruken städad. Hopp hopp.. Det fick bli en dag på Haninge Centrum!


Idag har mer än halva veckan gått! Jösses! På lördag är MatHem bjudna på tv3s inspelning för stjärnkockarna. Jag har ännu inte bestämt mig för om jag ska med, fast det lutar åt det hållet! Det är ett trevligt och glatt gäng jag jobbar ihop med, så jag kan tänka mig att det kommer bli ganska bra!


Dagens rätt här hemma.. Kyckling och riis.. guuud va det var länge sen man åt kyckling! Det är synd, att man har så dåligt minne! Varenda dag är det " vad ska vi äta...??" när det finns sååå mycke mat som är så gott men som man så sällan kommer på!

Ovido - Quiz & Flashcards