sannatassa

Alla inlägg den 11 februari 2010

Av Susanna - 11 februari 2010 18:05

Fick ett blomsterbud igår! Hur paff blir man inte när man får ett telefontamtal från blomsterbutiken, där de fårgar om vår portkod eftersom de kommer med ett blomsterbud. WHAT!? Ska JAG få blommor? Ja, jo, Stefan köper faktiskt blommor ibland men blomsterBUD!? Vem? Vem? Vem? På det lilla kortet står det ett litet meddelande som avsutas med - kram framor - Åå hon är för söt min lilla farmor! Jätte fina blommor! Jag blev så glad!


Slog huvudet i enjärnbalk på jobbet igår.. Helve**e så jäv*a ont det gjorde!! Snygg bula som ömmar så man inte ens kan ligga på rygg i sängen! Klantlisa man är.. när man VET att man står under så reser man sig i alla fall.. själv skylla själv ha.. Hela dagen idag har jag gått med huvudvärk, om det hänger ihop vet jag inte. Kan inte skryta med att jag druckit så bra heller de senaste dagarna så huvudvärken kan mycke väl bero på vätskebrist i kroppen! Åter igen, själv skylla själv ha!


Hörrni, i morgon är det fredag. FREDAG! För typ 30 min sen (käns det som) satt jag och gnällde över att det var söndag och att det var flera dagar kvar till nästa fredag. Och det är redan i morgon! Jisses vad tiden går fort. Banne mig inte länge kvar tills det är pension!


Huset, är fortfarande något som svävar i mitt huvud. Liite överpris men tydligen har det inte kommit in några bud alls och då kaanske de kan tänka sig att gå ner lite i pris. 


Nu är det duschdags och sen läggdags! Ska försöka hålla mig vaken så jag får se halv 8 hos mig.. om det går! Är oliidligt trött!! .. trotts att jag hafft en slökväll.. bara legat i soffan och tyckt synd om mig själv. Stefan har både lagat mat och rastat hund! Jag har bara legat där under min gosegosfilt och tittat på diverseprogram som körs på eftermiddagarna!


  


Ovido - Quiz & Flashcards